Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Kde nás najdete

SERVIS-PC s.r.o.
Skuherského 64
370 01 České Budějovice 

Tel: +420 603 518 402
E-mail: obchod@servispc.cz

Prodejna:
PO-PÁ
9:00-12:00  13:00-17:00


GDPR

 

Vážení obchodní přátelé,

dne 25.května 2018 vejde v účinnost nařízení Evropské unie 2016/679 (GDPR) upravující podmínky zpracování osobních údajů.
Proto Vás chceme informovat, že provozovatel internetového obchodu velkoobchodvitovec.cz jedná v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č.101/2000Sb.) a Vámi poskytnuté osobní údaje jsou a budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci obchodního případu (objednávky) a zkvalitnění našich služeb.
Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním těchto údajů. Vaše osobní údaje v žádném případě neposkytneme v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje jsou výhradně využity za účelem realizace objednávky a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu, idnetifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému dodání zboží.

Kupující má právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět a to odesláním emailu na  obchod@servispc.cz
  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících zpracováním osobních údajů a obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.